Tak

 

Taket på et bygg skal være pent, solid, godt konstruert og lagvis være faglig utført for å sikre mot fukt ved god luftgjennomstømming.

Utseendet på taket er en viktig del av husets fasade og førsteinntrykk.

 

I vår tid er det en mengde materialer og yttertak man kan velge mellom, og her sitter vi med fagkunnskap i forhold til ditt behov og de krav du bør stille til noe som skal vare i

årtier.

 

Likevel vet vi at vær og vind, og ikke minst sola, sliter på yttertaket og de viktige konstruksjonene like under yttertaket. Ettersyn og kontroll, utskifting og fornyelse av taket, er avgjørende for både komfort og husets verdi.

Bygg

Hvis du har ønsker og ideer om en forbedret bolig, så snakk med oss om rehabilitering, modernisering, annen romdeling og annet! Ta oss med på råd – og vi ser på hva det vil koste deg – og hva vi kan få til – sammen!

 

Materialvalg er viktig, og her trenger man fagkunnskap å spille på. Erfaringer med holdbarhet, kvalitet og bruksområder har vi.

 

Blåseisolasjon

Blåseisolasjon har eksistert i mange år, men den gamle isolasjonen hadde en tendens til å synke sammen i vegger og tak og miste en del av effekten over år. I dag er det andre og mye mer holdbare og dessuten mer varmeeffektive materialer som benyttes.

 

Innblåsningsutstyret og teknikken er dessuten mye forbedret slik at man kommer langt inn i alle kriker og kroker i ytter-/innervegger på nye eller eldre bygg og skråhimlinger.

Metodene man benytter i dag gir en tett isolasjon rundt rør og tekniske installasjoner, og har meget gode varme- og lydisolasjonsegenskaper. Muligheten for kuldebroer er svært lav fordi det ikke skal foretas noe skjæring, og isolasjonen siger ikke jfr godkjenning fra Sintef.

 

Metoden har Teknisk Godkjenning fra SINTEF Byggforsk.

Blåseisolering er raskt og enkelt, og etterlater en ren og pen bolig. Blåseullen er miljøvennlig, luktfri og støver lite. Den gir et behagelig inneklima for beboerne.

 

Blåseisolering kan blåses løst på kaldloft, eller direkte i himlingen. Blåsemetoden er veldig rask og gir tettere isolasjon enn plater og ruller som må kuttes til og dyttes opp i taket.

Tak og bygg as

Sørlivegen 3A,  2032 Maura

Org.nr. NO 912183777 MVA

© Alle rettigheter forbeholdes